Subotica,obijao vozila za vreme policijskog časa

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica,obijao vozila za vreme policijskog časa

Subotička policija uhapsila je S.N. iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađe i neovlašćenog držanja opojnih droga.
On se sumnjiči da je, za vreme zabrane kretanja, obio dva putnička automobila iz kojih je ukrao mobilne telefone, sunčane naočare i novac.
Policija ga je zatekla nedaleko od obijenih automobila sa ukradenim stvarima i manjom količinom tableta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa liste psihoaktivnih supstanci.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Sudija za prekršajni postupak kaznio je S.N. sa 50.000 dinara zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.
 
 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA POČETAK KAZNA OD 50.000 DINARA Subotičanin obijao automobile za vreme policijskog časa

Izvor: Blic, 01.Apr.2020

S. N. (39) iz Subotice uhapsila je policija zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela i prekršaj, krađu, držanje opojnih droga i kršenje zabrane kretanja od 17 sati do pet ujutro.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.