Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Jun.2023, 14:09

Subotica: Završena prva faza uređenja Vikend naselja na Paliću (FOTO)

SUBOTICA/PALIĆ – Preduzeće „Park Palić“ d.o.o. je tokom juna meseca završilo prvu fazu radova na uređenju Vikend naselja na Paliću. Uspešno je uklonjeno 13 nelegalnih i devastiranih objekata, očišćene su i uređene parcele na kojima su se objekti nalazili, čime su stvoreni potrebni uslovi za pristup mehanizaciji koja je neophodna i za nastavak radova na […]
Vest Subotica: Završena prva faza uređenja Vikend naselja na Paliću (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Završena prva faza uređenja Vikend naselja na Paliću: Uklonjeno 13 nelegalnih i devastiranih objekata

Izvor: Danas, 23.Jun.2023, 09:21

Preduzeće “Park Palić” je tokom juna okončalo prvu fazu radova na uređenju Vikend naselja na Paliću, gde je uklonjeno 13 nelegalnih i devastiranih objekata, a takođe su očišćene i uređene parcele na kojima su se objekti nalazili.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.