Subotica: Požar na imanju gradskog čelnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Požar na imanju gradskog čelnika

U požaru koji je izbio 2. decembra oko 3.30 u Bačkim Vinogradima kod Subotice, na imanju Šimona Ostrogonca, člana Gradskog veća Subotice zaduženog za poljoprivredu, nema nastradalih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako saznajemo od Ostrogonca, vatra je najpre izbila u garaži, gde je bio parkiran službeni automobil, a zatim se proširila na obližnju hladnjaču i zgradu u kojoj je smeštena poljoprivredna mehanizacija, ali srećom, nije zahvatila kuću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ubrzo su na lice mesta izašli vatrogaci koji su ugasili požar, a uviđaj je obavila i policija.

Uzroci požari još se utvrđuju, a prema rečima Ostrogonca, vatra je potpuno uništila službeno vozilo i vrednu poljoprivrednu mehanizaciju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Planuo automobil člana gradskog veća Subotice

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2017, 00:33

U dvorištu porodične kuće Šimona Ostrogonca u Bačkim Vinogradima, člana Gradskog veća Subotice zaduženog za poljoprivredu, u subotu oko četiri sata ujutru izbio je požar u kome je izgorela garaža U DVORIŠTU porodične kuće Šimona Ostrogonca u Bačkim Vinogradima,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.