Planuo automobil člana gradskog veća Subotice

J. L.

02. 12. 2017. u 22:14

U dvorištu porodične kuće Šimona Ostrogonca u Bačkim Vinogradima, člana Gradskog veća Subotice zaduženog za poljoprivredu, u subotu oko četiri sata ujutru izbio je požar u kome je izgorela garaža

Плануо аутомобил члана градског већа Суботице

Ostrogonac pored zgarišta u svom dvorištu , Foto J. L.

U DVORIŠTU porodične kuće Šimona Ostrogonca u Bačkim Vinogradima, člana Gradskog veća Subotice zaduženog za poljoprivredu, u subotu oko četiri sata ujutru izbio je požar u kome je izgorela garaža gde su se nalazili njegov službeni automobil i poljoprivredna mehanizacija.

Prema rečima Ostrogonca, vatra je planula na službenom "suzukiju S4", inače u vlasništvu Grada Subotice, a potom se proširila na mehanizaciju, vrednu oko 100.000 evra. U objektu se nalazilo i oko 1.000 litara vina.

- Probudila nas je eksplozija. Čim smo videli plamen u garaži, odmah smo pozvali vatrogasce, koji su stigli veoma brzo, ali ništa nismo mogli da spasemo. Požar se proširio na ceo objekat, u kome su bile garaža i hladnjača - priča u šoku Ostrogonac, dodajući da je požar gašen do pola sedam ujutru. - Automobil je bio ispravan, a nije bilo ni instalacija koje su mogle da se zapale same od sebe, niti je išta bilo uključeno. Ne želim da upirem prst ni u koga, niti da nešto prejudiciram, iako su mi posle završenog uviđaja rekli da su sve mogućnosti otvorene.

Inače, Ostrogonac je prošle nedelje alarmirao javnost da se na zaobilaznom putu ka Paliću odvija "nesavesna i nezakonita seča vetrozaštitnog pojasa".



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)