Izvor: Radio 021, 28.Nov.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Nestali supružnici pronađeni mrtvi

Dragan Z. (53), koji je nestao 20. novembra, pronađen je u podrumu jedne kuće u naselju Aleksandrovo, u Subotici, sa ranom metka u glavi, dok je njegova supruga Svetlana pronađena mrtva pola sata kasnije na jednom salašu na periferiji grada.

Kuća u kojoj je pronađen Dragan nalazi se u istom naselju u kom je i živeo. On je danas oko 12 časova u teškom stanju prebačen na Hitan prijem subotičke bolnice, ali je preminuo od posledica ranjavanja.

Tela supružnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biće poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Svetlana je nestala 16. novembra, a četiri dana kasnije i Dragan.

Autor: Subotica.com

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.