Subotica: Mladići optuženi za ubistvo muškarca

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Mladići optuženi za ubistvo muškarca

Viši sud u Subotici potvrdio je u utorak optužnicu protiv četvorice mladića koji su sredinom januara nasmrt pretukli Zoltana Bukovca, pišu Večernje novosti.

Kako se navodi, okrivljeni Stefan Loče, Mario Bašić Palković, Marko Pavković i Ognjen Pavlović se terete za krivično delo teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju.

“Pošto je optužnica pravnosnažno potvrđena i predmet dat u rad sudiji, posle održavanja pripremnog ročišta, biće zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavni pretres. Time počinje suđenje ovoj četvorici okrivljenih“, objašnjavaju u Višem sudu.

Podsetimo, Zoltan Bukovac je, ni kriv ni dužan, dok je čekao suprugu Valeriju da se vrati sa posla, pretučen sa kućnom pragu 13. januara.

Jureći drugog čoveka, koji je uleteo u kapiju Bukovca i zaključao vrata, razjareni mladići pretukli su nesrećnog čoveka i naneli mu teške povrede glave, kičme, rebara... Lekari u Novom Sadu i Subotici učinili su sve da ga spasu, ali je, nažalost, posle tri nedelje podlegao povredama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići optuženi za prebijanje nasmrt

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2016

Viši sud u Subotici potvrdio je optužnicu protiv četvorice mladića iz ovog grada koji su sredinom januara nasmrt pretukli Zoltana Bukovca (55) VIŠI sud u Subotici potvrdio je u utorak optužnicu protiv četvorice mladića iz ovog grada koji su sredinom januara nasmrt pretukli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.