Utorak, 30.08.2016.

22:02

Subotica: Mladići optuženi za ubistvo muškarca

Viši sud u Subotici potvrdio je u utorak optužnicu protiv četvorice mladića koji su sredinom januara nasmrt pretukli Zoltana Bukovca, pišu Večernje novosti.

Izvor: Večernje novosti

Default images

Kako se navodi, okrivljeni Stefan Loče, Mario Bašić Palković, Marko Pavković i Ognjen Pavlović se terete za krivično delo teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju.

“Pošto je optužnica pravnosnažno potvrđena i predmet dat u rad sudiji, posle održavanja pripremnog ročišta, biće zakazan glavni pretres. Time počinje suđenje ovoj četvorici okrivljenih“, objašnjavaju u Višem sudu.

Podsetimo, Zoltan Bukovac je, ni kriv ni dužan, dok je čekao suprugu Valeriju da se vrati sa posla, pretučen sa kućnom pragu 13. januara.

Jureći drugog čoveka, koji je uleteo u kapiju Bukovca i zaključao vrata, razjareni mladići pretukli su nesrećnog čoveka i naneli mu teške povrede glave, kičme, rebara... Lekari u Novom Sadu i Subotici učinili su sve da ga spasu, ali je, nažalost, posle tri nedelje podlegao povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: