Stricu se razvezao jezik, ispričao o Aleksandrinim vezama s krimilacima

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stricu se razvezao jezik, ispričao o Aleksandrinim vezama s krimilacima

Srboljub Subotić je pričao o odrastanju Aleksandre Subotić, i to kao neko ko je, kako kaže, bio taj koji je pokušao da je izvuče iz lošeg društva.
“Aleksandra je pobegla od Ljube. Otkad je došla da živi u Kaluđericu ona je počela da izlazi svako veče. Izlazila je sa kriminalcima, njoj su oni izgledali kao normalni ljudi. Ljubina greška je što je to dopustila. Ja sam pokušao da je izvučem, ali bezuspešno” rekao je Srba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aleksandru Subotić rasplakao stric, pa pred njim spavala sa sa Davidom (VIDEO 18+)

Izvor: Tracara.com, 28.Mar.2017, 08:59

Srboljub otkiro Alensandrine tajne (foto: Screenshot) Kako se i očekivalo, odmah po ulasku u Parove, Srboljub Subotić krenuo je da otkriva šokantne tajne svoje bratanice Aleksandre Subotić. On je juče u vili opisao kako je Aleksandra još u ranoj mladosti bila problematična i da je on bio taj koji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.