Stefan Karić zbog Kije mesecima sa ocem bio u svađi! Evo koji je razlog!

Izvor: Svet, 11.Okt.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Karić zbog Kije mesecima sa ocem bio u svađi! Evo koji je razlog!

Noćas je došlo žestokog sukoba između Stefana Karića i Dalile i Dejana Dragojevića zbog njegove izjave da bi Vladimir Tomović opalio Dalilu da nije udata.
Nju je uvredila ovakva izjava, te je došlo do žestokog okršaja, a njen suprug je pokušao da je zaštiti. Nakon što se završila emisija “Pitanja gledalaca”, Stefan je porazgovarao sa cimerima i ovoj situaciji, pa je spomenuo Aleksandru Subotić i Kristinu Kiju Kockar. Mnogi ukućani dele mišljenje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dalila i Dejan ne vole Stefana jer je njegov otac, Osman Karić, podržavao njihovu bivšu snajku Aleksandru.
– Ja ovde ne glumim. J*bi ga! Šta da mu kažem? Dejan je pričao nešto da sam ja na njih kivan. Ja ne znam koga moj otac podržava, bre! – govorio je Karić.
– Ma, Aleksandru je verovatno podržavao. Samo nemoj ti da se nerviraš – rekao mu je Marko Đedović.
Ja nisam navikao na to. Što me provociraš? Ja osuđujem sebe što sam to rekao. J*bi ga, kriv sam i to je to… Nisam trebao tako da kažem. I ne volim to kao: “Narod će da te osudi”. Pričaju mi i za ćaleta… Ako znam da je on nju prozivao… Ja sa njim zbog Kije nisam pričao nekoliko meseci – govorio je Stefan u nastavku večeri.
– Ma to priča za Aleksandru – dodao je Vladimir.
 

svetinstagram
The post Stefan Karić zbog Kije mesecima sa ocem bio u svađi! Evo koji je razlog! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFAN KARIĆ: “SVAĐAO SAM SE SA OCEM ZBOG KIJE I DIJANE!”

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2019

U javnosti je poznato da je Osman Karić, otac učesnika Zadruge 3, Stefana Karića vatreni fan ovog rijalitija, a njegovi pratioci na društvenoj mreži Instagram imaju priliku da svakodnevno vide njegove objave u kojima on jasno pokazuje svoj stav o pojedinim takmičarima. Međutim, niko nije znao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.