Srpska lekcija Rusima: Spartak počistio Mordoviju, Rad bolji od Kubanja

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lekcija Rusima: Spartak počistio Mordoviju, Rad bolji od Kubanja

Čini se da je Stevan Mojsilović od subotičkog Spartaka napravio vrlo respektabilan tim. Takav zaključak nameće se posle današnje provere Golubova protiv ruskog premijerligaša Mordovije.

U prijateljskoj meču, odigranom u Staroj Pazovi, Spartak je napravio iznenađenje i savladao vrlo solidnu Mordoviju - 3:1. Ekipa Stevana Mojsilovića odlično je odigrala prvi deo susreta. Vodeći gol za Spartak postigao je Milić u 36.minutu, a isti igrač doneo je Subotičanima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novu prednost posle izjednaćenja Rusa. Tačku na dobru proveru stavio je kapiten Torbica.

Zanimljivo, Subotičanima je rival trebalo da bude Rostov. Utakmica je oodložena, a Spartak se na svom Tviter profilu požalio na organizaciju u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Rada na sjajan način su završili pripreme u Sloveniji, u kvalitetnoj utakmici odigranoj u Bakovcima kod Murske Sobote beogradski Građevinari savladali su ruskog premijerligaša Kubanj sa 2:1.

Posle prvog poluvremena u kojem nije bilo golova, ali su dar-mar pravili Borko Veselinović i Stefan Mihajlović, Rusi su se osvestili i poveli u nastavku.

Igrao se 52. minutu, kada je Urugvajac Gonzalo Bueno izašao sam ispred golmana Radunovića i rutinski rešio situaciju jedan je jedan.

Prednost ruske ekipe trajala je samo osam minuta, a onda je posle slobodnog udarca Obradovića, najviši u skoku bio Maraš i glavom poslao loptu u mrežu.

Kruna dobre partije beogradskog kluba došla je u 69. minutu, a Mihajlović je posle sjajnog prodora po desnoj strani rešio pitanje pobednika.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Splet okolnosti: Fudbaleru Rada preti robija, a on trese mrežu Kubanja za pobedu

Izvor: Blic, 05.Jul.2015

Fudbaleri Spartaka iz Subotice slavili su protiv Mordovije sa 3:1 u prijateljskom susretu, dok je Rad uspeo da savlada takođe ruskog premijerligaša Kubanja sa 2:1...Spartak je slavio najviše zahvaljujući Nemanji Miliću koji je dva puta tresao mrežu protiv Mordovije, dok se jednom upisao i Vladimir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.