Sramota: Na očigled putnika markerom šarao autobus na liniji 16

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota: Na očigled putnika markerom šarao autobus na liniji 16

Nepoznati mladić star oko 25 godina juče je, na očigled putnika, markerom šarao po novom Solaris autobusu na liniji broj 16. Jedan od putnika koji se našao u autobusu poslao nam je fotografije ovog događaja.

- Momak star do 25 godina, mada mislim da je i mlađi, markerom je šarao iznad trećih vrata iako je dijagonalno iza njega stajala kamera - kaže Bojan Subotić koji se zatekao u autobusu.

Kako kaže, mladić je desetak minuta bez prestanka švrljao po autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.

- Prijavio sam ovo jer mi je dosta tih ljudi koji poput psa moraju da obeležavaju svoju teritoriju, a taj autobus je kupljen od našeg novca - kaže Bojan.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.