Senćanin uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 12:56

Senćanin uhapšen zbog proizvodnje i prometa droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su R. S. (2002) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju kikindske Policije, on se sumnjiči da je na području Sente prodavao marihuanu, a policija je u automobilu u kome je bio putnik pronašla dva paketića sa manjom količinom ove droge.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRZO RASVETLJENA PLJAČKA U APOTECI Za jedan dan razbojnik identifikovan, pronađen i uhapšen

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Intenzivnim radom pripadnici niške krimnalističke policije za jedan dan rasvetlili su razbojništvo u jednoj apoteci u Nišu i uhapsili G. I. (46) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Nastavak na Blic...

Hapšenje u Smederevu: Primopredaja nasred ulice - uhapšen muškarac (41)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu lišili su slobode muškarca zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga...Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su V. S. (40) iz tog grada nakon što je na ulici, kako se sumnja, prodao paketić sa manjom količinom spida...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.