Sekretar subotičke parohije izboden nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 11:21

Sekretar subotičke parohije izboden nožem

Subotička policija uhapsila je danas M.K iz Subotice, zbog osnovane sumnje da je u prepodnevnim časovima u kancelariji parohije Srpske pravoslavne crkvene opštine nožem napao 74-godišnjeg P.K, zaposlenog u toj ustanovi.

Nezvanično saznajemo da je M.K. sin napadnutog službenika parohije.

Kako dalje nezvanično saznajemo M.K. je oko 10 časova mirno ušao u kancelariju parohije i sa nožem zadao nekoliko uboda P.K.. Takođe nezvanično saznajemo da se u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kancelariji nalazila i jedna ženska osoba koja je videla ceo napad, dok je u kancelariji pored bio jedan od sveštenika Crkve Vaznesenja Gospodnjeg, u čijem dvorištu se nalazi parohija.

P.K. je kolima hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Subotica, gde mu je ukazana adekvatna pomoć. U njegovo trenutnom stanju za sada nemamo informacija.

Uviđaj na licu mesta obavio je tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izboden radnik parohije SPC u Subotici, uhapšen njegov sin

Izvor: RTS, 15.Jun.2020

Radnik parohije Srpske pravoslavne crkve u Subotici P. K. (74) izboden je nožem, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici. . Napad se dogodio je oko 10 sati u kancelarijama parohije u centru grada, pored crkve Svetog Vaznesenja Gospodnjeg, a napadač je uhapšen...Subotička...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.