Secret Man live + neoModern

Izvor: Plakatt.com, 21.Mar.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Secret Man live + neoModern

Pozorišni klub - Izlog ideja, Bačka Topola
Saturday 24 Mar 22:00 - 25 Mar 03:00

Secret Man je electro-blues bend iz Subotice, čiji zvuk karakterišu tvrdi elektronski ritmovi i melodične instrumentalne sekvence, sa jakim uticajem darkwave-a i psychabilly-a. Publika u Bačkoj Topoli će biti u prilici da dobije „usluh” u materijal koji bend priprema za novi album.
http://soundcloud.com/secret-man/blues-friends
http://soundcloud.com/secret-man/tribal-2011
neoModern je poznata ličnost svim ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka. Dugogodišnji saradnik Elektrane na Exit Festivalu. Njegovi DJ setovi pokreću noge na ples na raznim žurkama širom zemlje i regije.
http://www.mixcloud.com/neoModern/
U subotu, 24-og marta će ova ubitačna kombinacija kvalitetne elektronske muzike u Izlogu Ideja u Bačkoj Topoli stvoriti specifični muzički doživljaj!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.