SUPERLIGA: RADNIČKI GOSTUJE SPARTAKU

Izvor: NTV.rs, 14.Feb.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: RADNIČKI GOSTUJE SPARTAKU

Fudbaleri Radničkog gostovaće ekipi Spartaka u 21. kolu Superlige Srbije. Posle dvomesečne pauze snage će u Subotici odmeriti ekipe koje se nalaze na sredini tabele. U niškom timu veruju da su pripremni period uradili dobro i da su sada bolji nego jesenas.
Jedan potpuno novi tim Radničkog suprostaviće se ekipi Spartaka u 21. kolu Superlige. Nišlije su u zimskom prelaznom roku značajno promenile ekipu. Čair su napustili Haskić, Marko Knežević, Sulaka, Jirka, Ostojić, Bondarenko, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Stefan Đorđević, Noma. Sa druge strane novi igrači su: Ristić, Subotić, Maslać, Letić, Pejović, Bjeličić, Milosaveljević, Sićović, Kojić. Kako su se svi oni uklopili znaće se narednih meseci, a prvi ispit sigurno će biti meč sa Subotičanima.
U niškom timu veruju da su dobro odradili pripremni period i da su jači nego jesenas.  Ono što može da raduje stratega Nišlija pred nastavak prvenstva je to da su svi igrači zdravi i konkurišu za tim.
Posle 20. kola Radnički je sedmi na tabeli sa 32. boda, ekipa Spartak je osma sa 28.
Meč u Subotici zakazan je za 16. februar od 16 sati.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Fudbaleri Radnika u nedelju igraju protiv Partizana u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Feb.2020, 14:45

U prvom meču prolećnog dela šampionata fudbalere surduličkog Radnika ne čeka lak zadatak pošto u nedelju, 16. februara igraju u Beogradu protiv Partizana, trenutno drugoplasirane ekipe Superlige. U timu iz Surdulice ne prete favorizovanom Partizanu, ali se ne predaju unapred, kaže trener Simo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.