SUPERLIGA: Oluja izazvala prekid u Subotici, Mladost slavila u Pazaru

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Oluja izazvala prekid u Subotici, Mladost slavila u Pazaru

Još jedan problem sa terenom u srpskom fudbalu obeležio je prve utakmice petog kola Superlige. Oluja u Subotici, tradicionalno bolećivoj na padavine, prekinula je susret Spartaka i Jagodine pošto je jaka kiša potpuno sprala sve linije sa terena, koji je bio toliko natopljen vodom da više nije bilo ni uslova za igru.

Sudija Nenad Đokić i delegat Predrag Ratković pokušali su da osposobe travnatu podlogu, ali je vrlo brzo postalo jasno da će, ako ne voda, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mrak odložiti utakmicu.

Za sada nema zvanične potvrde da li će meč biti nastavljen ili će morati da se ceo odigra ponovo. Posle prvih 45 minuta igre nije bilo golova.

Iznenađenje je priredila lučanska Mladost, koja je na vrućem gostovanju u Novom Pazaru izvojevala velikih 2:1. Ulogu junaka meča poneo je Patrik Eze Frajdej, koji je postigao oba gola za goste.  Prvi posle kontre koju je krunisao sa dve dobre finte i topovskim udarcem iza leđa Miloša Budakovića, a drugi na pas Saše Jovanovića.

Novajlija u domaćem timu Miloš Tintor uspeo je da u debiju za Plave samo ublaži prvi poraz Pazaraca u gradu kraj Jošanice. Prošle sezone, tri boda u Novom Pazaru osvajali su samo Crvena zvezda i Radnički 1923 u prolećnom delu prvenstva.

U Pećincima podela plena, pošto je duel Donjeg Srema i Rada završen rezultatom 1:1. Petar Jelić je šestim golom u sezoni doneo prednost Građevinarima, ali je Sremce poraza spasio Đuro Zec na centaršut Ivana Lakićevića.

SUPERLIGA, 5. kolo:

PREKID: Spartak – Jagodina

Novi Pazar – Mladost Lučani 1:2 (1:2)

/Tintor 45 - Frajdej 27, 38/

Donji Srem – Rad 1:1 (011)

/Zec 32 -Jelić 10/

17.30: Napredak – Crvena zvezda

19.30: Borac Čačak – OFK Begorad

19.30: Voždovac – Radnički 1923

19.30: Partizan – Čukarički

Nedelja:

19.00: Vojvodina – Radnički Niš

(FOTO: mozzartsport.com/Star Sport)
Pogledaj vesti o: Subotica,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Trijumf Mladosti u Pazaru, prekid u Subotici zbog kiše

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2014

Fudbaleri Mladosti savladali su Novi Pazar na njegovom terenu sa 2:1 u petom kolu Jelen Superlige Srbije. Rad se nakon vođstva iz Pećinaca vratio sa jednim bodom, jer su domaćini ipak stigli do egala, pa je meč okončan rezultatom 1:1, dok je utakmica u Subotici između Spartaka i Jagodine prekinuta...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.