SUBOTICA: Uhapšen huligan koji je baku gađao jajima

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jun.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTICA: Uhapšen huligan koji je baku gađao jajima

Subotička policija identifikovala je napadača koji je gađao jajetom stariju gospođu u Subotici, a prekršajni sudija ga je osudio na deset dana zatvora

Nakon što je juče snimak napada došao u žižu javnosti, policajci su utvrdili da se radi o osamnaestogodišnjem D.S., a u saopštenju je navedeno da se napad dogodio pre nešto više od dva meseca.

“On je, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priveden kod sudije Prekršajnog suda u Subotici, koji mu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je izrekao kaznu zatvora u trajanju od deset dana, nakon čega je upućen na izdržavanje kazne, pre pravosnažnosti presude, zbog težine dela”, navedeno je u saopštenju.

Na osnovu snimka koji se pojavio na internetu, napad na stariju sugrađanku desio se na „Radijalcu“, u Mesnoj zajednici „Dudova šuma“, između Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ i Mlečne pijace.

Na snimku se vidi mladić koji je gađao jajima za sada nepoznatu stariju ženu, a potom događaj, zabeležen na video-zapisu, objavio na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Nakon napada, napadač i još jedna osoba koja je snimala događaj su pobegli.  Snimak je juče izazvao lavinu negativnih komentara na internetu.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.