SUBOTICA PODRŽAVA MLADE PREDUZETNIKE: U saradnji sa razvojnom agencijom organizuju besplatnu obuku za POSLOVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 16:45

SUBOTICA PODRŽAVA MLADE PREDUZETNIKE: U saradnji sa razvojnom agencijom organizuju besplatnu obuku za POSLOVANJE

Dobra vest za sve mlade preduzetnike.

Regionalna razvojna agencija "Panonreg" održaće besplatnu dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju. Zainteresovana lica koja žele da postanu preduzetnici, odnosno konkurišu na Konkurs za samozapošljavanje kod Nacionalne službe za zapošljavanje ili podnesu zahtev za kredit za mlade preduzetnike i žene preduzetnice kod Fonda za razvoj Republike Srbije.

Obuka će se održati 8. i 9. februara u zgradi Otvorenog univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 9 do 14 časova. Prijave i više informacija putem telefona 024/554-107, kako navodi portal Subotica.com.

Kako se navodi, potvrda koju će polaznici dobiti po okončanju obuke je neophodni i sastavni deo konkursne dokumentacije za podršku budućim i mladim preduzetnicima.

Više vesti o Subotici možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.