Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: BIVŠA ZADRUGARKA UPUTILA NIKAD EMOTIVNIJE REČI ĆERKICI MAGDALENI!

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić jedna je od najkontroverznijih naših javnih ličnosti. Za nju se pričalo da je majci preotela dečka, te sa njim zatrudnela. U momentu kada je zatrudnela, bila je jos uvek maloletna, te je u sedamnaestoj godini života rodila devojčicu i postala majka. Aleksandrina ćerka po imenu Magdalena danas je napunila 6 godina, The post SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: BIVŠA ZADRUGARKA UPUTILA NIKAD EMOTIVNIJE REČI ĆERKICI MAGDALENI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA ĐOGANI URNISALA SLOBU ZBOG VEZE SA UDATOM ŽENOM: “STIGLE SU GA MOJE KLETVE!”

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2019, 17:36

Rijaliti zvezda i novopečena pevačica Luna Đogani nije štedela reči kada je govorila o navodnoj emotivnoj vezi njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića sa udatom ženom. Mediji ovih dana bruje o tome da je Radanović u tajnoj emotivnoj ženi koja je udata i ima dete, ali on to negira. Ovim povodom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.