VELIKO SLAVLJE KOD ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Bivša zadrugarka podelila RADOSNE VESTI! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO SLAVLJE KOD ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Bivša zadrugarka podelila RADOSNE VESTI! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić jedna je od najkontroverznijih žena koje su našoj javnosti poznate.
Za ovu devojku vezuju se mnoge afere, a najveći pečat ostavila je vest da je svojoj majci preotela dečka i sa njim ostala u drugom stanju.
U momentu kada je zatrudnela, bila je još uvek maloletna, te je u sedamnaestoj godini života rodila devojčicu i postala majka.








View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << />














Pre 6 godina na danasnji dan rodila se jedna mala lepotica po imenu Magdalena ❤️! Mama ju je dobila jako mlada i njih dve i dan danas odrastaju zajedno 😍🐻❤️! Sada su sem mama i cerka, nerazdvojne prijateljice i najbolje drugarice ❤️! Ljubavi hvali ti sto postojis i sto si tako dobra cerkica, voli te mama❤️! Srecan 6ti rodjendan 😍😍😍😍🐻🐻🐻🐻❤️❤️❤️❤️❤️!!! #happybirthday #happiness #6th #mybabygirl 👧🏼👧🏼
A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Nov 12, 2019 at 3:26pm PST


Aleksandrina ćerka po imenu Magdalena danas je napunila 6 godina, a starleta je ovu vest podelila na društvenoj mreži Instagram.
– Pre 6 godina na današnji dan rodila se jedna mala lepotica po imenu Magdalena! Mama ju je dobila jako mlada i njih dve i dan danas odrastaju zajedno! Sada su sem mama i ćerka, nerazdvojne prijateljice i najbolje drugarice! Ljubavi, hvala ti što postojiš i što si tako dobra ćerkica, voli te mama! Srećan 6. rođendan! –  napisala je u okviru postavljene fotografije.
Brojni fanovi čestitali su ovim putem maloj Megi rođendan, a Aleksandri uputili poruku da uživa u njenom odrastanju!
The post VELIKO SLAVLJE KOD ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Bivša zadrugarka podelila RADOSNE VESTI! (FOTO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: BIVŠA ZADRUGARKA UPUTILA NIKAD EMOTIVNIJE REČI ĆERKICI MAGDALENI!

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić jedna je od najkontroverznijih naših javnih ličnosti. Za nju se pričalo da je majci preotela dečka, te sa njim zatrudnela. U momentu kada je zatrudnela, bila je jos uvek maloletna, te je u sedamnaestoj godini života rodila devojčicu i postala majka. Aleksandrina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.