Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2022, 15:28

Razmrdavanje zaposlenih: Prijavite se na najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji

Sedma po redu Schneider Electric Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija održaće se i ove godine u najvećim poslovnim centrima naše zemlje – Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu.
Serbia Business Run je serija od 4 trke koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije cele Srbije kroz trčanje.
Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim učesnicima da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Organizatori su na cilju trke obezbedili toplu večeru i hladno piće, bez obzira na to kojom brzinom učesnik završi trku.
Nakon trke sve učesnike očekuje AFTER WORK & RUN žurka, večera i piće. Njihove kolege koji nisu učestvovali u trci na žurku mogu ući besplatno, te bi ovo bila lepa prilika i za team building ili kratak izlet sa kolegama.
Naslovni sponzor ovogodišnje trke je novosadska kompanija Schneider Electric.
Cilj saradnje i sinergije ova dva brenda je da Schneider Electric Serbia Business Run za 5 godina postane prvi masovni sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv.
Kompanije mogu prijaviti svoje timove na portalu Business Run Serbia.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.