Izvor: Press, 20.Sep.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razjarena Aleksandra zbog Davida flašom i čekićem nasrnula na Ramonu, obezbeđenje je jedva odvuklo! (VIDEO)

- Došla je ova Ramona, ali ja je zovem Demona, i krenula je da obleće oko Davida...- rekla je Aleksandra.
Nakon što je Ramona Beganović rekla Davidu Dragojeviću da joj se zadrugar dopada u prisustvu njegove lepše polovine Aleksandre Subotić sa kojom već duže vreme živi, nastao je opšti haos u Zadruzi.
Iako je svesna da je David u strasnoj vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Subotićevom, Ramonu nije sprečilo da mu se tokom sinoćne žurke smeška, namiguje i zavodljivo ga posmatra.
Luni preneli šta je Sloba pričao o njoj u Amidžiju, ona počela da kuka, a onda je Gavrić skočio i brutalnom rečenicom je ućutkao! (VIDEO)
Kako se i pretpostavljalo, ovo ponašanje je izazvalo burnu reakciju, nakon čega je David udario sirom preko glave. Odmah nakon toga, svo troje su pozvani u sudnicu.
Aleksandra, David i Ramona, Printskrin: TV Pink

- Došla je ova Ramona, ali ja je zovem Demona, i krenula je da obleće oko Davida. Kako se ja pomerim, tako se ona pojavi pored njega, i dok smo mi igrali ona je njega pipala odpozadi - Aleksandra je počela sa izlaganjem.
Tada je ušla i Ramona, sela pored Davida i rekla kako Aleksandra nju ne zanima.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.