Radnički ubedljivom pobedom prekinuo tradiciju Spartaka

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički ubedljivom pobedom prekinuo tradiciju Spartaka

Fudbaleri Radničkog iz Niša vezali su treću pobedu zaredom pošto su u 5. kolu Superlige savladali subotički Spartak rezultatom 4:1 (2:0). Ovo je prva pobeda niškog tima nad Spartakom od aprila 2016. godine.

Posle više od dve godine niški Radnički uspeo je da pobedi rivala iz Subotice i to mu je jedna od najubedljivijih pobeda u ovoj sezoni pošto je rezultatom 4:0 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedio Gziru na svom terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Dvostruki strelac za tim sa "Čaira" bio je Nermin Haskić koji je doveo Radnički u prednost u 28. minutu i postavio konačan rezultat u 74.

Sa "bele tačke" je u 35. minutu bio precizan Aleksandar Stanisavljević, dok se u strelce upisao i Lazar Ranđelović u 51. minutu.

Jedini gol za subotički tim postigao je Bojan Čečarić.

Utakmica je igrana u Kuli jer su u toku radovi na terenu stadiona u Subotici.

Posle 5. kola Radnički je zadržao drugu poziciju i ima isti broj bodova (12) kao vodeća Crvena zvezda koja ima i utakmicu manje. Spartak sa jednom pobedom i četiri poraza zauzima 14. mesto.

U narednom kolu Radnički će dočekati kruševački Napredak.

Stadion Milan Sredanović, Kula

Sudija: Aleksandar Vasić

Žuti kartoni: Dunđerski, Tekijaški, Milić (Spartak), Stanisavljević, Stanković i Noma (Radnički).

SPARTAK: Nikola Petrić, Nemanja Tekijaški, Dejan Đenić, Stefan Milošević, Nemanja Glavčić, David Dunđerski, Andrija Vukčević, Ognjen Đuričin, Bojan Čečarić, Milan Maričić, Timothy Alexander Chow.

RADNIČKI: Dobrivoje Ristić, Radovan Pankov, Aleksandar Todorovski, Aleksandar Stanisavljević, Đorđe Crnomarković, Nermin Haskić, Petar Grbić, Nikola Drinčić, Riota Noma, Nikola Stanković, Lazar Ranđelović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički ubedljivo pobedio Spartak u Kuli

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2018

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su u Kuli subotički Spartak sa 4:1 u prvoj današnjoj utakmici petog kola Super lige Srbije...Subotičani su protiv Radničkog na teren izašli u nešto oslabljenom sastavu zbog povreda nekoliko igrača, ali i posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evropa...Ekipa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SL - Slavlje Šapčana u Surdulici

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2018

Šapčani upisali drugu pobedu ove sezone, ovog puta u gostima...Fudbaleri Mačve pobedili su u Surdulici Radnik sa 1:0, u poslednjem današnjem meču petog kola Super lige Srbije...Jedini gol na utakmici postignut je u 29. minutu kada je Đorđe Šušnjar savladao Nikolu Vasiljevića i tako postavio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.