Radnički poražen na Čairu - o opstanku odlučuje u poslednjem kolu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2023, 22:54

Radnički poražen na "Čairu" - o opstanku odlučuje u poslednjem kolu

Golom Srđana Hrstića sa "bele tačke" u 14. minutu fudbaleri subotičkog Spartaka pobedili su Radnički iz Niša na stadionu "Čair" i tako odložili Nišlijama odluku o opstanku u Superligi. Radnički je i dalje iznad "opasne zone", a sve će biti jasno u poslednjem kolu plej-auta kada niški tim igra u Lazarevcu.

Ono što je priželjkivao Radnički - ostvario je Spartak. Pobedom na "Čairu", kolo pre kraja, obezbedio je opstanak u eliti. Nišlije će u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kolu odlučivati da li će osigurati vizu za Superligu, ići u baraž ili direktno u Prvu ligu. A igraju sa Kolubarom u Lazarevcu.

Petnaesti (15.) put ove sezone fudbaleri Radničkog skrivili su penal, a deseti put dobili crveni karton.

Dobro je počeo domaćin, ali je sudija u 14. minutu, nakon intervencije iz VAR sobe, pokazao na "belu tačku" jer je Stefan Marjanović igrao rukom u svom šesnaestercu. Srđan Hrstić bio je precizan i od 14. minuta Spartak je vodio i na kraju bio je to gol pobede.

Pokušavali su domaći, ali bez mnogo uspeha. U 43. minutu Andreja Stojanović je dobio crveni karton zbog starta đonom u glavu Šimure, pa je Radnički igrao više od jednog poluvremena sa desetoricom igrača.

U nastavku ništa bolja slika po domaćine, dok su gosti čuvali svoju prednost.

Radnički će u poslednjem kolu odlučivati o svojoj sudbini u sezoni kada je obeležio vek postojanja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.