Izvor: Blic, 25.Nov.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASVETLJENO UBISTVO IRINEJEVOG SESTRIĆA Vođa kriminalne grupe iz Vojvodine skrivao ubicu

Tokom policijske akcije u kojoj je razbijen najjači kriminalni klan u Vojvodini u kući Alena Kurine, vođe ovog klana, pronađen je i uhapšen Vojislav Š. (23) iz Novog Sada, mladić osumnjičen za ubistvo Mirka Milićevića Hajčara (42), sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića.

Milićević je ubijen u julu ove godine, ispred svoje kuće u subotičkom naselju Novi grad.

Na Milićevića, inače sestrića vladike Irineja Bulovića, dok je vozio motor u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuće pucala je jedna ili više osoba, a prema nezvaničnim informacijama pogođen je s pet metaka.

Milićević je nadimak Hajčar dobio jer je još devedesetih godina prošlog veka predvodio grupu „Hajčara“, mladića koji nisu prezali ni od čega, zbog čega su ih se mnogi Subotičani bojali.

Pročitajte još

Pre devet godina postao je većinski vlasnik „Suboticafilma“ i započeo uređenje bioskopa „Zvezda“, ali je namena objekta preimenovana.

Za Vojislavom Š. je raspisana poternica i od strane Višeg suda u Novom Sadu zbog pokušaja ubistva 2012. u Novom Sadu na štetu R.M.

Za ovo delo je Vojislav Š. je već osuđen za ovo delo iz 2012. i za njim se tragalo zbog odlaska na izdržavanje zatvorske kazne.

Stefanović: Uhapšen vođa i 11 članova NAJJAČE KRIMINALNE GRUPE u Vojvodini

Protiv Alena Kurina kod koga se krio u kući je podneta i krivična prijava zbog pomoći izvršiocu nakon izvršenog krivičnog dela ljudi iz PU Subotica koji su radili na ovom zadatku nekoliko meseci.

- Ovo je bila opasna kriminalna grupa koja je poznata po izvršenju najtežih krivičnih dela, uradili smo odličan posao i prikupili dovoljno dokaza i sada zajedmo sa nadležnim tužilaštvima možemo da krenemo u krivični postupak koji će nadamo se rezultirati sudskom presudom - rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.