RASKOL SUBOTIĆA! Ništa joj ne verujem... Ljuba Pantović OTVORENO o odnosu sa ćerkom Aleksandrom! BRUTALNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKOL SUBOTIĆA! "Ništa joj ne verujem..." Ljuba Pantović OTVORENO o odnosu sa ćerkom Aleksandrom! BRUTALNO!

Slom!

Ljuba Pantović je danas gostovala u radio emisiji "Amnezija". Tom prilikom Ljuba je progovorila o odnosu sa ostalim zadrugarima. Ona kaže da je sa svima u dobrim odnosima sem sa tri osobe.

Naime, Ljuba pokušava da u Zadruzi otvoti frizerski salon i zato je tražila da joj neko da češalj. Njen bivši muž je pokušao da joj se približi tako što će joj pozajmiti upravo češalj ali ona je odbila.

- To je način na koji on može da se ponaša napolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde kod mene to ne pali. On menja taktiku, ali ja dajem poslednju reč - rekla je Ljuba.

Bora Santana je pitao da li je istina ono što zadurugai misle, a to je da je ona prilično ravnodušna kada neko napadne njenu ćerku Aleksandru u Zadruzi.

- Par puta sam je branila i ispala sam budala. Ona se izmiri iza prvog ćoška i ja budala u rijalitiju. Tako da ona je odrasla osoba i neka se bori za sebe. Ja pokušavam da je upozorim na neke stvari, ona me mrška i neće da prihvati moje savete.

- Uvek mi je teško kada je vređaju, ali ona mora da bude svesna da njeni postupci imaju posledice, neka razmisli pre nego što nešto kaže. Krivo mi kada nju neko vređa, ja ću uvek da se iprečim za nju, ali ona mene udaljava od sebe. Ali pravi razlog toga što želi da me prikaže kao lošu je zato što je zadojena mržnjom - rekla je Ljuba.

Ljuba nikada ne zaboravlja ružne stvari, a ni svojoj deci.

- Ništa joj ne verujem, ali za to je ona zaslužna, ne ja - rekla je Ljuba.

Celu situaciju pogledajte na videu.

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.