Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SCANDALA! Na pomolu RASKID Aleksandre i Davida?

Aleksandra Subotić i David Dragojević uspeli su čak dva puta da se posvađaju u razmaku od pola sata. Ukućanin za kojeg kruze priče da voli i odnose sa istim polom sa svojom devojkom se prvo sukobio u pabu. Razlog u oba slučaja bila je kupovina koja je ponedeljkom. Ovi ukućani nisu mogli da se dogovore The post Potvrđeno pisanje SCANDALA! Na pomolu RASKID Aleksandre i Davida? appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

David i Aleksandra se nikada ranije nisu ovako posvađali: Pusti me već jednom da kroz život idem sam! (video)

Izvor: Svet, 23.Okt.2018, 11:36

Aleksandra Subotić i David Dragojević se sve češće svađaju, pa su u roku od pola sata uspeli da se posvađaju već dva puta. Razlog za svađu u oba slučaja bio je taj što ovi ukućani nisu mogli da se dogovore koje namirnice da kupe, kada se bude išlo u kupovinu koja je ponedeljkom.. “Neću,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.