David i Aleksandra se nikada ranije nisu ovako posvađali: Pusti me već jednom da kroz život idem sam! (video)

Izvor: Svet, 23.Okt.2018, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David i Aleksandra se nikada ranije nisu ovako posvađali: Pusti me već jednom da kroz život idem sam! (video)

Aleksandra Subotić i David Dragojević se sve češće svađaju, pa su u roku od pola sata uspeli da se posvađaju već dva puta. Razlog za svađu u oba slučaja bio je taj što ovi ukućani nisu mogli da se dogovore koje namirnice da kupe, kada se bude išlo u kupovinu koja je ponedeljkom.
“Neću, ja hoću da jedem čokoladu”, rekla je Aleksandra, a Davidu se to nije svidelo.
“Koji ti je k*rac? Kako može da ti ne prija meso? Tebi prija čokolada? Jedi nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kuvano! Ja bih voleo da uvedu moju babu da nešto kuva. Ja ti kažem koliko je meni bolje kuvano. Malo vodi računa”, rekao je David.
Nešto kasnije David i Aleksandra su šetali sa ovonedeljnim vođom Nemanjom Tošićem, a onda su se ponovo posvađali, nakon čega je David rekao svojoj devojci da ga pusti na miru, a onda se okrenuo i otišao vidno iznerviran.
“Pusti me već jednom! Pusti me kroz život da idem sam. Što me ti stalno teraš u k*rac? Nemoj ništa da mi uzimaš! Ajde puši, bre, k*rac! Mene samo podj*bavaš nešto! Ajde, bre, puši k*rac”, vikao je David.
Pogledajte svađu Aleksandre i Davida:

SvetSvet
The post David i Aleksandra se nikada ranije nisu ovako posvađali: Pusti me već jednom da kroz život idem sam! (video) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikad žešća svađa Aleksandre i Davida: Pusti me već jednom da kroz život idem sam! (VIDEO)

Izvor: Press, 23.Okt.2018

David je nakon svega okrenuo leđa svojoj devojci i otišao vidno iznerviran . Aleksandra Subotić i David Dragojević se sve češće svađaju, pa su u roku od pola sata uspeli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.