Izvor: Blic, 30.Maj.2020, 21:00

Potresna priča o poslednjem albumu Milana Mladenovića: Dok se "dečak iz vode" borio s opakom bolešću IZRONIO JE "ANĐEOSKI DAH"

"Bojim se, u stvari, da je, možda, osećao da mu je to kraj", rekla je Margita Stefanović (u knjizi "Mesto u mećavi" Aleksandra Žikića) o poslednjem albumu Milana Mladenovića "Angel's Breath", koji je snimio sa Mitrom Subotićem Subom nekoliko meseci pre smrti i čije izdavanje nije dočekao. (Da biste nastavili sa čitanjem, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Titov unuk za "Blic":Moj deda NIJE MRZEO Srpsku pravolsavnu crkvu, lično je naredio da patrijarh dobije "mercedesa", a za raspad SFRJ nisu krivi zavađeni narodi!

Izvor: Blic, 31.Maj.2020, 17:10

Namirile se onomad četiri decenije od smrti "najvećeg sina naših naroda i narodnosti", maršala, doživotnog predsednika SFRJ, osnivača Pokreta nesvrstanih. Gde smo danas svi mi koji smo nekada "bili Tito" i generacije iza nas? Nigde - makar po tvrdnji unuka Josipa Broza Tita koji nosi dedino ime....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.