Poslastičarnice u Subotici na meti razbojnika: Lopov odneo pare, tortu probao nije

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslastičarnice u Subotici na meti razbojnika: Lopov odneo pare, tortu probao nije

Posle “Minjona”, na meti lopova u petak je bila subotička poslastičarnica “Vremeplov”. Ovoga puta lopovu nije pao šećer, te kolače i torte nije pipnuo SUBOTICA - Posle “Minjona”, na meti lopova u petak je bila subotička poslastičarnica “Vremeplov”. Ovoga puta lopovu nije pao šećer, te kolače i torte nije pipnuo, nego je iz kase odneo oko 2.000 dinara. Snimak sigurnosnih kamera zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je čoveka sa kapuljačom kako obija bravu i ulazi u lokal u Ulici Arsenija Čarnojevića u naselju Radijalac. Iako su vitrine bile pune ukusnih kolača i torti, lopov ih nije ni pipnuo, već je iz kase odneo pazar, namenjen za početak novog radnog dana. Vandalizma, kao što je to bio slučaj prethodne noći, nije bilo. Komšije iz okolnih zgrada primetile su ujutru da su vrata poslastičarnice otvorena i pozvali vlasnika, a on potom policiju. - Kada je uviđaj završen, lokal je nastavio da radi. Nije nam svejedno, ali mušterije su najvažnije - rekli su nam kratko u poslastičarnici “Vremeplov”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Opljačkana još jedna poslastičarnica u Subotici: Lopov sa fantamkom uzeo 2.000 dinara

Izvor: Blic, 03.Dec.2016

Posle provale u poslastičarnicu "Mignon" u Subotici, u noći između četvrtka i petka opljačkana je još jedna subotička poslastičarnica, "Vremeplov"...Poslastičarnica se nalazi u ulici Arsenija Čarnojevića u naselju Radijalac i kamere u objektu su snimile muškarca sa fantamkom koji je ušao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.