Poljski autobus pokosio srpske policajce

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljski autobus pokosio srpske policajce

Poljski mediji večeras javljaju da je poljski autobus naleteo na parkirani policijski automobil oko 30 kilometara južno od Subotice i da su poginula dva srpska policajca, a dvojica su povređena.

Autobus poljskog prevoznika "Beatur trans travel Poland" vraćao je poljske turiste sa letovanja u Bugarskoj.

"Poljski autobus naleteo je na policijsko patrolno vozilo, parkirano u pomoćnoj traci puta. U sudaru su poginula dva policajca. Dvojica iz drugog patrolnog vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povređena su i prebačena u bolnicu", kazao je televizji "TVP.info" konzul Ambasade Poljske u Beogradu Gžegož Opalinjski.

Po njegovim informacijama, niko od 65 putnika u poljskom autobusu nije povređen.

Ambasada u Beogradu je u kontaktu sa "Beatur trans travel Poland" da obezbedi autobus da se Poljaci vrate u domovinu.

Po informacijama konzula, srpska policija još nije uspela da sasluša vozača poljskog autobusa pošto mu je pozlilo i odveden je u bolnicu.

Agencija Beta je pokušala da u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije u Beogradu dođe do informacija o udesu. Ministarstvo je uputilo na policiju u Subotici koja je uputila na kancelariju mesnog istražnog sudije, ali se na telefon niko nije javio.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.