Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 12:22

Poljoprivrednici traže hitan sastanak sa gradonačelnikom Subotice i gradskim službama

Članovi Unije poljoprivrednih udruženja Subotice, koju čini osam udruženja iz različitih oblasti poljoprivrede, zatražili su danas hitan sastanak sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, predsednikom Saveta za poljoprivredu i Službom za poljoprivredu grada Subotice, kako bi razgovarali o spisku budućih mera za 2024. godinu koje se, kako navode, ne poklapaju sa onim što je dogovoreno prošle godine.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poljoprivrednici na sastanku sa gradonačelnikom Subotice 12. marta u Gradskoj kući

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2024

Članovi Unije poljoprivrednih udruženja Subotice, koju čini osam udruženja, saopštili su danas da će sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem i gradskim službama razgovarati o merama u poljoprivredi u utorak, 12. marta, u Gradskoj kući, u 12 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.