Penali odlučili u Subotici

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penali odlučili u Subotici

Odigrana prva od tri zaostale utakmica osmine finala Kupa Srbije

Foto: YouTube/Screenshot

Ove srede igraju se tri ranije odložene utakmice osmine finala Kupa Srbije, a prvi su na teren izašli fudbaleri Spartaka i Mačve.

Na Gradskom stadionu u Subotici, u duelu dva superligaša, plasman u četvrtfinale izborili su gosti i to - penalima. Posle 1:1, fudbaleri Mačve bili su precizniji u udarcima sa bele tačke - 6:5.

Spartak je poveo u 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << minutu golom Čečarića, ali je su gosti iz Šapca izjednačili u 60. preko Gemovića.

Od 16 časova u Čačku se sastaju Borac i Crvena zvezda, a od 18.30 u Beogradu igraju Partizan i Rad. Obe utakmice možete gledati na TV Arena Sport.

REZULTATI osmine finala Kupa Srbije:

NAPREDAK - Radnički Pirot 7:2

Inđija - JAVOR 0:3

Zlatibor - ČUKARIČKI 0:1

MLADOST LUČANI - Proleter Novi Sad 5:1

VOJVODINA - Budućnost Dobanovci 6:1

Spartak - MAČVA 1:1, penalima 5:6

Borac Čačak - Crvena zvezda 16.00 (TV Arena Sport 1)

Partizan - Rad 18.30 (TV Arena Sport 1)

- Utakmice četvrtfinala igraju se 14. marta 2018.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.