POTVRDILA TRUDNOĆU!? Ana Korać kupuje STVARI ZA BEBU, osmeh ne skida! (FOTO)

Izvor: Svet, 24.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDILA TRUDNOĆU!? Ana Korać kupuje STVARI ZA BEBU, osmeh ne skida! (FOTO)

Bivša učesnica Ana Korać, obeležila je rijaliti vezom sa Davidom Dragojevićem. Ova veza je privukla veliku pažnju javnosti jer je David bio veren sa Aleksandrom Subotić u trenutku upuštanja u romansu sa Anom.
Nakon izlaska iz Bele kuće svakodnevno se pojavljuju nove slike na društvenim mrežama na kojima zaljubljeni par uživa u ljubavi. S obzirom na to da sada Ana i David žive zajedno, non stop su zajedno i ističu da nikad nisu bili srećniji. Oni koji ih prate na Instagramu mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da primete da njih dvoje ne skidaju osmeh s lica i da je primetno da postoji ogromna ljubav među njima.








View this post on Instagram















"Ti i ja smo savrsen par" 👫💣💥❤
A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Jul 21, 2019 at 8:20am PDT


Ono što je iznenadilo čitavu javnost je njihovo priznanje u jednoj emisiji, da je Ana Korać možda trudna. David je istakao da je ona non stop gladna i da joj je često muka, te da sumnjaju da će možda uskoro postati roditelji. Ono što je dodatno podgrejalo priču oko trudnoće je nova Anina slika na njenom Instagram profilu. Mnogi su pomislili da je ovom slikom javno potvrdila da je trudna.








View this post on Instagram















👫🌍🖇❤
A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Jul 17, 2019 at 7:01pm PDT


Naime, ona je okačila fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem u jednoj prodavnici i u opisu napisala:
– Kupujemo stvarčice za bebca.

Ipak, moguće je da je sve ovo deo Anine igrarije i da će se na kraju ispostaviti da je išla sa drugom da kupi stvari za njegovu bebu! Ali ako može da se piše, ona to i koristi!
Svet Svet
The post POTVRDILA TRUDNOĆU!? Ana Korać kupuje STVARI ZA BEBU, osmeh ne skida! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Korać priznala TRUDNOĆU! Kupuje stvari za BEBU!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2019

Iako se uveliko završila se druga sezona rijaliti programa “Zadruga”, učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama. Ana Korać obeležila je rijaliti vezom sa Davidom Dragojevićem. Ova veza je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.