Otrovna subotičanka odnela i treću žrtvu?

Izvor: Mondo, 23.Mar.2011, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrovna "subotičanka" odnela i treću žrtvu?

Pedesetdvogodišnji muškarac iz Crne Trave najverovatnije je treća žrtva otrovne rakije subotičkog proizvođača Skaid (SCAID).
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrta žrtva otrovne rakije iz subotičke firme SCAID

Izvor: Press, 23.Mar.2011

Prevelika koncentracija metanola u rakiji subotičkog proizvođača SCAID odnela je juče još jednu žrtvu. Četvrta žrtva trovanja pronađena je juče po podne, a iako se još čekaju obdukcioni nalazi, sve ukazuje na to da je uzrok smrti prevelika koncentracija metanola.

Nastavak na Press...

Nema hapšenja zbog trovanja rakijom

Izvor: B92, 24.Mar.2011, 10:15

Beograd -- Smrtonosna rakija proizvođača "Skaid" iz Subotice odnela je, po svemu sudeći, i treću žrtvu, piše "Blic"...Tužilaštvo pokušava da utvrdi uzroke smrti ljudi koji su pili fatalnu rakiju, dodaj etaj list...Sumnja se da je i muškarac star 52 godine iz Crne Trave preminuo u sredu od trovanja...

Nastavak na B92...

Treća žrtva rakije "Skaida"?

Izvor: B92, 24.Mar.2011

Beograd -- Rakija proizvođača "Skaid" iz Subotice odnela je verovatno treću žrtvu. Sumnja se da je i muškarac star 52 godine iz Crne Trave juče umro od trovanja metanolom...Tužilaštvo je saopštilo da pokrenulo istragu...U međuvremenu, Ministarstvo poljoprivrede je sa tržišta povuklo oko pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.