Potvrđena treća žrtva otrovne subotičke rakije

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena treća žrtva otrovne subotičke rakije

NIŠ/LESKOVAC - Muškarac iz Crne Trave, star 53 godine, koji je nađen mrtav 22. marta u svom stanu, preminuo je usled trovanja metil-alkoholom, potvrđeno je “Blicu” u niškom Zavodu za sudsku medicinu gde je urađena obdukcija.

Kraj tela treće žrtve, policija je pronašla flašu subotičke rakije "Skaid” i sumnja se da je preminuo nakon njene konzumacije. Preminuli žitelj Crne Trave je nađen mrtav nakon što je njegov poslodavac prijavio da se nije pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na poslu.

U njegovom stanu bilo je više praznih flaša rakije spornog subotičkog proizvođača, kao i jedna polupuna ambalaža, čiji je sadržina takođe poslata na analzu.

Obducenti niškog Zavoda trenutno u Leskovcu rade obdukciju još jedne osobe za koju se sumnja da je preminula usled konzumacije otrovne rakije. Kako nam je potvrđeno, u pitanju je "minimalna sumnja da je uzrok smrti ovog Nišlije trovanje alkoholom”.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.