Obrazovanje prilagoditi privredi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrazovanje prilagoditi privredi

Obrazovanje treba prilagoditi potrebama privrede, poručuju subotički privrednici, pošto se suočavaju sa nedostatkom adekvatne radne snage. Sa druge strane, oni koji se bave zapošljavanjem poručuju da bi poslodavci trebalo da ublaže zahteve po pitanju iskustava i znanja stranih jezika, pošto obrazovanih ima.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obrazovanje prilagoditi potrebama privrede

Izvor: Press, 10.Feb.2014

Sa druge strane, oni koji se bave zapošljavanjem poručuju da bi poslodavci trebalo da ublaže zahteve po pitanju iskustava i znanja stranih jezika, pošto obrazovanih ima... Međutim, u nevladinom sektoru i to obrazovanje dovode u pitanje, pošto smatraju da je sistem obrazovanja zastareo i da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.