ON BI ZA ĆERKU I UBIO! Udar: Karađorđe zbog Aleksandre NAPAO Anu Korać! To nek joj bude KAZNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON BI ZA ĆERKU I UBIO! Udar: Karađorđe zbog Aleksandre NAPAO Anu Korać! To nek joj bude KAZNA! (VIDEO)

Za nauk da se ne petlja sa Subotićima, brojni su!

Stanari Bele kuće na velelepnom imanju borave više od osam meseci što je i više nego dovoljno da upoznaju jedni druge i da mogu da daju sud ko je po njihovom mišljenju najperfidniji zadrugar.

Karađorđe Subotić je kao takvu zadrugarku izabrao Anu Korać, koju smatra veoma proračunatom jer je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, bivšim dečkom njegove ćerke Aleksandre Subotić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Osim Ljube Pantović, ovde je najperfidnija osoba Ana Korać. Ona je inteligentna, ona vrlo strateški radi neke stvari. Krunu perfidnosti dajem Ani Korać - napao je verbalno Karađorđe.

- Ja mislim da je Karađorđe zaljubljen u mene - prokomentarisala je Koraćeva kroz smeh posle ove osude i kazne koju joj je dodelio Subotić.

TEODORA I ANĐELO PONOVO ZAJEDNO?! Pevačica progovorila o pomirenju i otkrila celu ISTINU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.