OLUJA STIGLA I DO BEOGRADA Građani upozoreni da će pasti ogromna KOLIČINA KIŠE tokom noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLUJA STIGLA I DO BEOGRADA Građani upozoreni da će pasti ogromna KOLIČINA KIŠE tokom noći

Veliko nevreme koje je danas pustošilo Hrvatsku večeras je stiglo u Srbiju! 

Najpre je oko 18 časova jak grad veličine lešnika zahvatio šire područje Subotice dok je oko 22 časa počelo jako da grmi i u prestonici.

RHMZ je prethodno upozorio je da se tokom noći očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Najjači udar biće na severu Srbije gde će biti intenzivniji pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 litara po metru kvadratnom.

Subotica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle 18 časova danas. Za sada kod nas srećom bez novih jačih razvoja oblaka, za razliku od BiH i Mađarske.

Video: Angela Magyar Tarnayi pic.twitter.com/FVRNwC3jyt

— VojvodinaMeteo (@VojvodinaMeteo) June 16, 2019

Ta količina kiše pašće u izuzetno kratkom vremenskom periodu. RHMZ upozorava da će ponegde biti i nepogoda sa gradom i jakim vetrom.

Međutim, nevreme će biti kratkotrajno, pa nas tako od četvrtka opet očekuje lepše vreme, a za vikend možemo da očekujemo i povratak veoma visokih temperatura.

Nakon velikih vrućina u Hrvatskoj, podsetimo, danas je u poslepodnevnim satima jako nevreme zahvatilo zapad Slavonije gde je oko Novske i Okučana pao grad veličine loptice za golf koji je oštetio nekoliko automobila, a oluje su zabeležene i u delovima Dalmacije, prenose hrvatski mediji.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.