O ČEMU SE OVDE RADI? Prvo bacali bombe jedan na drugog, a sad su najbolji prijatelji!?

Izvor: Svet, 13.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ČEMU SE OVDE RADI? Prvo bacali bombe jedan na drugog, a sad su najbolji prijatelji!?

Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić konačno su zakopali ratne sekire i rešili da stave tačku na sva nemila dešavanja koja su iza njih.
Aleksandar, koji je bio sa Ljubom Pantović i sa Aleksandrom dobio ćerku, našao se sa Karađorđem i izgleda rešili sve probleme koji su postojali između njih dvojice.
“Sa bivšim, sadašnjim i budućim prijateljem Karađorđem Subotićem kojeg podržavam da uđe u rijaliti i zada konačni udarac čika Ljubomiru jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je on nju napravio i odlučniji nego ikada da o njoj otkrije sve pikanterije jer je upravo on Pandorina kutija. Đole, uz tebe sam do ostvarenja cilja jer te taj ološ izdao hiljadu puta”, napisao je Čabarkapa na svom Fejsbuk profilu.

Izgleda da Karađorđe ponovo planira da postane učesnik rijaliti programa, a o kome Čabarkapa priča, da li se sve ovo odnosi na Ljubu Pantović i šta je zapravo u pitanju, ostaje da uskoro saznamo.
svetfacebook
The post O ČEMU SE OVDE RADI? Prvo bacali bombe jedan na drugog, a sad su najbolji prijatelji!? appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.