Najteži period u životu: Marijanina mama se bori sa teškom bolešću!

Izvor: Scandal.rs, 25.Avg.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najteži period u životu: Marijanina mama se bori sa teškom bolešću!

Dizajnerka Marijana Mateus prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Njena majka Dušanka nalazi se u bolnici u Subotici i bori se s teškom bolešću.

Naime, Marijanina majka ima kancer i smeštena je na Internom odeljenju bolnice u Subotici. Marijana je svakodnevno obilazi, brine da ima sve što joj je neophodno, a tugu i zabrinutost nije mogla da sakrije, kaže naš izvor blizak dizajnerki.

“Marijana prolazi kroz bukvalno najteži period u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << životu, ali bori se kao lavica. Jako je vazana za majku i čini sve da joj olakša muke. Kada je porodica saznala za bolest, niko nije mogao da veruje šta je zadesilo Dušanku”, priča naš sagovornik.

Marijana je prvobitno odbila da išta priča na ovu temu, ali je kasnije za naš list potvrdila da se njena majka ne oseća najbolje i da se bori protiv bolesti. Ipak, Marijana nije htela da odgovori na pitanje ko brine o njenoj majci dok je ona odsutna, budući da je otputovala van zemlje. Samo je kratko poručila:

“Na putu sam. Ne želim da se o ovome piše. Tugu nisam ni do sada delila s javnošću, pa ne želim ni sada da to činim.”

Koliko je Marijana vezana za majku, možda nabolje govori i to što je uvek rado pričala o svom odrastanju u porodičnom domu u Vrbasu. Jednom prilikom ona je izjavila da je majka Dušanka s njom imala jako težak porođaj, ali da je to na neki način učvrstilo njihovu vezu i međusobnu privrženost.

“Rođena sam 27. septembra 1971. godine u Vrbasu. Moja majka Dušanka jedanaest časova se mučila da me donese na svet. Bila sam visoko pozicionirana u stomaku, i mama je jedva preživela porođaj. Kasnije mi je rekla da se osećala kao da je, mojim rođenjem, završila svoju misiju na Zemlji”, ispričala je ranije Marijana Mateus.

Izvor: Blic

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.