Najavljeno - učinjeno! Budućnost još jača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeno - učinjeno! Budućnost još jača! (foto)

Podgoričani nastavljaju da se pojačavaju pred novu sezonu.

Ono što je pre šest dana, na početku priprema za novu sezonu najavio novi trener Budućnosti Slobodan Subotić, sinoć je i zvanično potvrđeno iz podgoričkog kluba.

Doskorašnji košarkaš zagrebačke Cedevite Džastin Kobs najnovije je pojačanje Budućnosti, i to na poziciji plejmejkera.

''Igrač koji nam je zadao toliko muka prošle sezone se pridružio našoj ekipi! Protiv našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba je postizao 19.6 poena u proseku i umnogome otežao put ka finalu ABA lige'', ističu na zvaničnom klupskom sajtu Budućnosti.

Kobs je prošle sezone u ABA Ligi je ostvario prosečni učinak 14 poena i 4 asistencije. U Evrokupu je odigrao 16 utakmica, na kojima je prosečno beležio 14.5 poena i 5.5 asistencija.

Podsetimo, pre Kobsa, Budućnost je ovog leta angažovala i Skota Bamforda (bek), Hasana Martina (krilni centar), Martina Mejersa (centar) i Skota Vuda (bek), a velika pojačanja za njihov tim u odnosu na prošlu sezonu trebalo bi da budu Nikola Ivanović i Aleksa Ilić, koji su veći deo prošle sezone propustili zbog povreda.

-

Justin Cobbs je novi igrač Budućnost Volija! 💪🔵⚪️ 👇https://t.co/b0gUuOUASr#ajmoplavobijeli pic.twitter.com/TUmI2C5VkI

— KK Budućnost VOLI (@KKBuducnostVOLI) August 13, 2019
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budućnost ozvaničila pojačanje – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Ono što je pre šest dana, na početku priprema za novu sezonu najavio novi trener Budućnosti Slobodan Subotić, sinoć je i zvanično potvrđeno iz podgoričkog kluba.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na igru 0-2 u meču Malatija – Partizan.. Doskorašnji košarkaš zagrebačke Cedevite Džastin...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.