Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Nov.2023, 18:04

Na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno 267 migranata

SRBIJA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronašli su ukupno 267 iregularnih migranata, u nastavku akcije na suzbijanju iregularnih migracija, koju predvodi pomoćnik direktora policije general policije Dejan Luković, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Policija je izvršila kontrolu 55 objekata i 8.056 vozila, dok su protiv 23 osobe […]
Vest Na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno 267 migranata objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Pronađeno više od 250 ilegalnih migranata, podnete prekršajne i krivične prijave

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2023

Na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno je ukupno 267 neregistrovanih migranata, u okviru nastavka akcije na suzbijanju iregularnih migracija.

Nastavak na Radio 021...

Na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno 267 iregularnih migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronašli su 267 iregularnih migranata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Policija pronašla još skrivenih migranata, deo njih opet i u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Nov.2023, 10:12

U prvih 7 dana opsežne akcije srpske policije na suzbijanju nelegalnih migracija, kako je saopštio MUP, pronašli su 3.400 skrivenih migranata u pograničnim pojasevima, a deo njih i u Pirotu. Juče je još 267 migranata pronađeno u 4 grada, pa i u ovom na jugu, a kažu da policija na terenu pronalazi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.