Izvor: Danas, 03.Apr.2023, 16:55

NS i DS Subotica: Postavljanje video-nadzora da bude transparentno

Povodom početka radova na proširenju sistema video-nadzora na saobraćajnicama u Subotici, gradski odbori Narodne i Demokratske stranke zatražili su od gradskih vlasti da ovaj projekat sprovedu transparetno, te daju odgovore na neka od pitanja, među kojima je i kako će zaštititi građane od potencijalnih zloupotreba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Narodna stranka: Ista firma u Subotici i drugim gradovima postavlja video-nadzor

Izvor: Beta, 03.Apr.2023

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke (NS) u Subotici, Bane Maksimović, pitao je danas gradsku vlast zaštoo je i u Subotici, kao i u mnogim drugim gradovima Srbije, postavljanje video-nadzora dobila firma "Makina Sekjuriti (Macchina Security)" iz Beograda.Podsetio je da će do sredine godine u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.