Luna se razočarala u Aleksandru i Davida

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se razočarala u Aleksandru i Davida

Luna Đogani razgovarala je sa Drvetom mudrosti, koje ju je pozvalo u Rajski vrt kako bi razgovarali o aktuelnim temama u rijaliti programu "Zadruga 2". Blogerku je Drvo na početku odmah pitalo kakav je sada odnos između Zerine Hećo i Aleksandre Subotić.

Nakon što je pre nekoliko noći Aleksandra Subotić iznela Zerininu tajnu da je silovana, razočarala je veliki broj svojih cimera, kao i milionsku publiku, a Hećo često plače od ove situacije.

- Posle svega Zerina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ne treba da je pogleda. Ja ću Zerinu uvek podržati. Mislim da nije zaslužila da joj se ovo desi. Žao mi je. Postala mi je kao sestra, prija mi, zezale smo se, smejale i uživale i sada je opet pala - rekla je Luna.

S obzirom na to da je nekada bila dobra sa Aleksandrom Subotićem i sa Davidom Dragojevićem, za kog su je pratile i priče da je bacila oko na njega, Luna je govorila o svom odnosu sa ovim zadrugarima, te priznala da je donela veliku odluku.

- Ja ne želim da imam komunikaciju sa Aleksandrom i Davidom. Razočarala sam se. Malo sam ja pojurila tu sa svojim osećanjima. Ne sviđaju mi se njihovi stavovi, što se inate, što krive produkciju za sve, ne volim ljude koji gaze preko mrtvih da bi stigli do cilja. Ne osećam više ono što sam osećala nekada - rekla je Luna, pa dodala:

- Imam osećaj kao da im smetam. David me je više razočarao nego Aleksandra. Uvek je bio nekako svetlija tačka, uvek je bio pozitivan.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.