Izvor: Press, 10.Dec.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKVA OSOBA NE MOŽE DA MI BUDE PRIJATELJ! Luna OPLELA po Aleksandri, OVIM REČIMA ZAVRŠILA SA NJOM ZAUVEK! (VIDEO)

Iznenađena je koliko Aleksandra nema granicu kada je u pitanju rijaliti.
Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog prijateljstva sa Zerinom Hećo i Aleksandrom Subotić koje su od sinoć u veoma zategnutim odnosima.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Autor: Zadruga - RTV Pink


Ona je do sinoć bila u super odnosima sa obe, ali nakon što je Subotićeva otkrila da je Hećo bila silovana odlučila da stane na Zerininu stranu. Šokirana njenim ponašanjem, ona je tokom komentarisanja rekla da ne može da bude prijatelj sa osobom koja je spremna da ide toliko daleko.



Ovo je strašno. Svako veče nekog tešim, svako veče neko plače. Mislim da je sve ovde otišlo u aut, ovo se pretvorilo u lakrdiju. Ne znam više ni šta je istina ili laž. Sa Aleksandrom više nemam komunikaciju, jer ja ne mogu da razumem da neko ne zna za granice. Većina ovde vidi da osobi nije dobro i još više navale na tebe. Ona je znala da će ovo ljudi da osude, ali se nije usudila da se pokaje. Ovo je za neke rijaliti, a za neke život. Ja znam kako je to, napolju me sve stiglo. Ne opravdavam je, ali sam uznemirena sam jer je Zerina onako reagovala. Isto tako sam bila loše i kada je Aleksandra bila loše, ne razumem je - rekla je Luna, pa se ubacila Aleksandra:



Autor: Zadruga - RTV Pink


O čemu ti pričaš, to su fejk priče. Zašto me napadaš. Zašto se na mene okačite svi, nemojte sa mnom te priče i fore - branila se Aleksandra. 


Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO ODLUČILA! Mina izabrala između ĐEKSONA I ERVINA, zadrugari BURNO komentarisali NJEN IZBOR! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Dec.2018

Zadrugari i dalje tvrde da ona nikada neće preboleti Đerića. . Subota je dan kada ukućani Bele kuće odgovaraju na pitanja novinara. Sledeće pitanje bilo je upućeno Mini...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.