Luna otkrila ko od pevača bi volela da joj peva na svadbi kad se bude udavala! (VIDEO)

Izvor: Svet, 09.Maj.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otkrila ko od pevača bi volela da joj peva na svadbi kad se bude udavala! (VIDEO)

Pevač Radiša Trajković Đani je ušao u Zadrugu povodom proslave Markovdana, slave Aleksandre Subotić i tako oduševio sve ukućane.
Luna Đogani nije htela da prisustvuje žurki, zbog svog dečka Marka Miljkovića koji nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom.
Luna i Marko su potom bili u spavaćoj sobi, a blogerka je iskoristila priliku da svima pokaže koliko voli Đanijev glas i pesme, toliko da ima želju da joj on peva na svadbi.
Potom je dodala da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i cimerku Nadeždu Biljić htela da vidi sa mikrofonom u ruci tokom tog veselja.
– Đani dođi na žurku, nemoj na slavu. Volim Đanija! Mnogo želim da mi on peva kad se budem udavala. On i Nadežda – govorila je Đoganijeva.
– Da, može, Đani i ja pravimo ludu zabavu – rekla je Nadežda.
Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:
 

svetsvet
The post Luna otkrila ko od pevača bi volela da joj peva na svadbi kad se bude udavala! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.