Luna je neutešna, zna da Sloba ima devojku (video)

Izvor: Svet, 16.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna je neutešna, zna da Sloba ima devojku (video)

Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević pričali su o kupovini, a onda je blogerka izgovorila rečenicu koja ju je očigledno sve vreme mučila.
“Sloba ima novu devojku”, rekla je ona, a onda ju je David prekinuo:
“Kako smo sa hrane prešli na tu temu? Zašto o tome razmišljaš?”
“Pa teško mi je. To mu je prva devojka posle mene”, odgovorila je Luna.

Aleksandra joj je govorila da mora da misli pozitivno i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nikad ne zna zašto je to dobro.
“Ako sam ja posle onakvog d.koša i sa detetom našla ovakvog dečka, naći ćeš i ti”, rekla je Aleksandra i zatim se našalila da će posle plakati kada zaglavi sa nekom budalom kao što je David.
“Ali ja to želim, da me neko toliko voli, da me mazi, hrani i da ne da da me neko pogleda. Ono ne može da se odglumi”, rekla je Luna.

Svetsvet, printscreen
The post Luna je neutešna, zna da Sloba ima devojku (video) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.