LJUBAVNA MAGIJA NA DELU U SUBOTICI: Festival ljubavi i vina povodom Dana zaljubljenih obogaćen pravim umetničkim programom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 18:58

LJUBAVNA MAGIJA NA DELU U SUBOTICI: "Festival ljubavi i vina" povodom Dana zaljubljenih obogaćen pravim umetničkim programom

Divno iskustvo za sve parove.

Tradicionalno 14. februara, na dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u Velikoj većnici Gradske kuće održaće  se  Festival ljubavi i vina, 21. po redu, koji će okupiti brojne izvođače.

- Magijom koju ima Velika većnica Gradske kuće niko ne ostaje ravnodušan. Kada su Vlada i Bajka pristali da dođu odlučio sam da koncepcijski pratimo tu kanautorsku nit,  da podržimo one koji sami pišu, komponuju i izvode svoje pesme, te će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu biti mnogo izvođača iz Subotice, Sombora, Kule, Sremske Mitrovice, Novog Sada, Slovenije... – najavljuje organizator Aleksandar Toković.  – Očekuje nas jedna dinamičan i zabav program. Mnogo ljudi je nastupilo na ovom festivalu tokom svih ovih godina i zanimljivo je prisetiti se svih njih, među kojima su i oni koji su u međuvremenu napravili velike karijere i kojima se ponosimo.

Festival ljubavi i vina obogatiće i đaci Muzičke škole iz našeg grada, kako navodi portal Subotica.com

- Muzički je bilo vrlo interesantno i zanimljivo tokom prethodnih 20 festivala, imali su  jedan kvalitet i uvek bili prilika da se naši sugrađani izraze u umetničkoj formi što je i do sada uspevalo. Posebno me raduje  učešće učenika prvog razreda niže Muzičke škole, njih će biti oko 50 i biće zanimljivo da vidimo kako će njihov muzički napredak da ide – smatra Steva Bardak. – U svakom slučaju, umetnici od kanautora i autora do ozbiljnih bendova imaće priliku da osete tu akustiku i vrstu uzbuđenja tokom nastupa u Velikoj većnici.

Koncert počinje u 17 časova a ulaznice koštaju 400 dinara.

Više vesti o Subotici možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.