LJUBA PANTOVIC TRAZI OD HEPIJA NOVI TEST TRUDNOCE Hocu ja da vodim cerku na ultrazvuk

Izvor: medio.rs, 16.Maj.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA PANTOVIC TRAZI OD HEPIJA NOVI TEST TRUDNOCE Hocu ja da vodim cerku na ultrazvuk

Ljuba Pantović, kik-bokserka i majka učesnice „Parova 5” Aleksandre Subotić, ne veruje da joj je ćerka trudna i traži od produkcije „Hepija” da to još jednom provere!

- Oni bi tamo trebalo da imaju sve lekarske usluge. Ako se požale na nešto, treba da ih odvedu. I ja sam išla kod lekara kada sam bila bolesna. Mislim da je vreme da Aleksandra uradi ultrazvuk. Nešto se više ne potencira ta priča o detetu. Evo ja bih volela u petak ili u subotu, kada dođem u Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iz Švedske, kao majka svoje ćerke Aleksandre da idem zajedno sa njom na ultrazvuk. Baš bih volela da se slikam sa Aleksandrom i sličicom na monitoru. Kao što znamo, tehnologija je toliko napredovala da su se mnoge majke slikale sa svojom decom dok su bila embrioni - istakla je Pantovićeva tokom virtualnog druženja sa svojim pratiocima na Fejsbuku i istakla da sumnja u trudnoću svoje naslednice.

Ona je istakla i da je srećna što se njena ćerka Aleksandra predomislila u vezi sa krštenjem, koje je trebalo da se obavi u vili „Parova”.

- Ja krštenje u rijalitiju smatram sprdanjem sa našom tradicijom, religijom i našom verom uopšte. Krštenje je lični čin, što treba da se poštuje. Čovek ne mora da veruje u boga, ali mora da poštuje Crkvu, veru i običaje. Aleksandra je zaista želela da se krsti, to je isitna. Ona želi to već duže vreme. Obe ćerke sam želela da krstim, ali zbog zategnutih odnosa u familiji to se odlagalo. One su htele u Đurđevim stupovima u Novom Pazaru da budu krštene, ali „brižni tata” je uvek to sabotirao, jer on ne veruje ni u šta i nije bio za to - rekla je Ljuba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.